ANTALYA GÜNDOĞMUŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih TÜRKÖZ bir açılış mesajı yayımladı. Sayın TÜRKÖZ mesajında:

"Uzun bir yaz tatilinin ardından yeni bir eğitim-öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı günde, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içerisinde iken; değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz, yüreği vatan ve millet sevgisi ile dolu çocuklarımızı yetiştirmenin onurunu yaşamaktadırlar.

Eğitim neferleri olarak tüm çabamız öğrencilerimize daha iyi imkânlar sunarak eğitimlerini sağlamak ve bu suretle iyi bir gelecek hazırlamaktır. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizden tek istediğimiz ailelerinin, öğretmenlerinin ve devletimizin beklentilerini boşa çıkarmayacak şekilde çalışarak, başarılı olmaları ve geleceğimizin güvencesi, yararlı birer fert olarak toplumdaki yerinizi almalarıdır. Bu konuda tüm öğrencilerimize güveniyor onları çok sevdiğimizi bilmelerini istiyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş eğitim camiamızın aziz neferlerini saygı ve şükranla yâd ediyor; 2019- 2020 Eğitim-Öğretim yılının ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Rasih Kaplan Mahallesi Gündoğmuş/ANTALYA - 0(242) 781 24 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.