ANTALYA GÜNDOĞMUŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 II. DÖNEM MÜDÜRLER KURULU TOPLANTIMIZ

2022-2023 II. DÖNEM MÜDÜRLER KURULU TOPLANTIMIZ

       Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Okul/Kurum Müdürleri toplantımızı 24/02/2023 tarih ve saat:10.30 da gerekleştirdik.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan ALBAY ,Şube Müdürü M.Erkan ERGEN,Ümütlü İlkokulu Müdürü Oğuzhan YAĞMUR,Köprülü İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet AKSAKAL,Kardelen Anaokulu Müdürü Fatma Nilay KAYA, Merkez ilkokulu Müdürü Ali ATİK,Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Yasin YAVUZ,Çok Programlı Anadol Lisesi Müdürü Şenay GÜNAY ve Halk Eğitim Merkzi Müdürü Bayram Ali ÜREYEN katıldı.

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan ALBAY "Öncelikle Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.Yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."dedi.

   2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.Dönem değerlendirmesi her okul için ayrı ayrı okul müdürleri tarafından yapıldı.2.Dönem başarıyı arttıracak tedbirler görşüldü.Alınan kararlar aşağıda çıkarılmıştır:

1-AHENK ve ASİST Proeleri ile okul bazlı diğer projelerin titizlikle uygulanmaya devam etmesi sağlanacak.8.ve 12. Sınıflar için 2 Mart 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğmüz tarafından planlanan deneme sınavı uygulanacaktır.

2-EK Ders Ücretlerinin ödenmesi (Kadrolu-Sözleşmeli-Ücretli )14 Şubat 2023 tarih ve 6793 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile ders dışı eğitim alışmaları ve nöbet hariç diğer tüm ek ders ücretleri ödenecektir.

3-Geleneksel Çocuk Oyunları için okulların sisteme Oyuncu Öğrenci Girişleri 28 Şubat 2023 tarihine kadar tamamlanacak ve Okul takımları 7 Mart 2023 tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilecektir.

4-Destekleme Yetiştirme Kurs Denetimleri Okul ve İlçe Bazlı olarak mart ayı içinde tamamlanacaktır.Öğrenci sayısı azalan kurslar birleştirilecektir.

5-İYEP Modülleri E-OKUL Sistemine takvim doğrultusunda işlenrek Kazanım Değerlendirme Testleri zamanında uygulanacaktır.

6-Anaokulları ile Taşıma Merkezleri ve Yatılı Bölge Ortaokulunda Beslenme ve Yemek dağıtım işlemleri koordileni bir şekilde yürütülmeye devam edilecektir.

7-12 Mart-18 Mart Programlarını Yatılı Bölge Ortaokulu;23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Merkez İlkokulu,19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını Çok programlı Anadolu lisesi,21 Mart Köprülü İlk ve Ortaokulu hazırlayacaktır.Ayrıca Öğrenciler arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması 7 Mart 2023 tarihinde Merkez İlkokulu Salonunda gerçekşecektir.

8-İlçe Zümre Toplantıları İlçe Zümre Başkanları tarafından koordine edilerek alınan karralar İle Milli Eğitim müdürlüğümüze  7 Mart 2023 tarihine kadar gönderilecektir.

9-Kütüphane kitap sayılarının ve kütüphanelerden faydalanan öğrenci sayılarını arttırılması için çalışmalar yapılacaktır.

10-Yatılı Bölge Ortaokulunda yapımı devam eden GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİNİN açılışı 23 Nisan tarihine yetiştirilecektir.

11-Okul Proje ekipleri güncel iş ve işlemleri takip edecektir.

12-Taşımalı Eğitim için 2023-2024 hazırlıkları başlatılacak bilgi ve belgeler hazır bulundurulacaktır.

13-Deprem nedeni ile Çok Programlı Anadolu Lisemiz Hatay Arsuz Anadolu Lisesi kardeş okul olarak birlikte çalışacak diğer okullarımız da her konuda destek olacaktır.

14-Depremzede Öğrenciler için Çok Programlı Anadolu lisemizde 40,Yatılı Bölge Ortaokulumuzda 50 Öğrenci kontenjanı hazırhalde bulundurulacaktır.

15-Maaş promosyon anlaşması için resmi ve özel bankalar ile görüşmeler devam etmekte olup Nisan 2023 tarihinde yeni sözleşme imzalanarak süreç tamamlanacaktır.

   2022-2023 Eğitim öğretim yılı 2.dönemin hayırlara vesile olmasını diler,tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar temenni ederiz.

Rasih Kaplan Mahallesi Gündoğmuş/ANTALYA - 0(242) 781 24 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.